Operation och uppvak

Hej vännen, nu är det väl ändå dags att berätta fortsättningen på operationen!

Jag har fått MASSOR MASSOR med mail och frågor kring ingrepp etc. Jag ska försöka sammanställa era frågor. Så undrar du något, skriv en kommentar. Jag LOVAR att svara ärligt på allt <3

Som sagt jag vaknade till vid 13:00, 4 timmar efter att jag somnade tryggt medan Gie läkaren höll min hand. Det var ett skönt uppvaknande och det första jag gjorde, gissa vad det var…. Ja tittade såklart direkt! Jane kom med en BH och satte på också

image

Det första jag gjorde när jag kom hem, det var att ta på mig en annan tröja, jag ville ju se hur det såg ut =) It was looking good

14:00 kom familjen och hämtade mig. Då hade jag ätit och kissat och mådde otroligt bra. Dom på Tereskliniken var förvånade att jag var så pigg som jag var. Och ja, Jane och Morgan(tror jag att han heter) sa att dom minsann ALDRIG haft en sådan fantastisk och duktig patient. Dock sa dom det nog för att jag tvingade dom 😉
Jag kramade om dom alla som tagit hand om mig, för jag är så tacksam för att dom var så underbara som dom var, det gjorde mig så trygg och säker på att jag gjort rätt.

När vi kom hem gick jag rakt in och lade mig för jag var ganska trött och mör.

Mira pysslade om mig ordentligt, lade sin favoritkanin vid min sida och plåstrade om mig med klistermärken på armarna.

Dagen efter åkte vi in till Tereskliniken för att hämta mitt läkarintyg och träffa Gie som ville ta en extra titt, när hon tog av de yttersta bandaget och jag fick se i spegeln kom tårarna… Allt är bara så rätt… Gie har verkligen lyssnat på mina önskemål! Min enda undran är varför jag inte gjort det innan, antagligen har jag inte varit mogen. Nedan ser du min ängel Jane som fick mig att vara så lugn hela tiden, världens bästa sjuksköterska minsann! Nu ska hon plåstra om mig en gång i veckan <3

image

Världens bästa Jane och stödet av Cornelia

image

Och denna fantastiska bukett fick jag av mina föräldrar, TACK!

LOADING..