Att säga för mycket till fel person

Gaaah vad dum jag känner mig, att jag kan vara klumpig det vet jag, men dum och berättar för mycket nja… Jag brukar kunna säga vad jag tycker och känner men nu gick jag ett steg för långt och det blev så j*kla dumt. Man kan berätta saker, och man kan berätta saker fast budskapet kan bli väldigt olikt. Och ibland säger man saker till helt fel mottagare. Och nu trampade jag verkligen i klaveret.

Jag har problem med att min spiral sitter fast, IGEN, och varit hos en gynekolog i Lund. Hon i sin tur skickade en remiss till en annan gynekolog som hade ett speciellt instrument för att kunna plocka ut den. Och när jag såg vem han var så sa jag bara BIG NO NO, jag totalvägrar att gå till honom för det har jag gjort en gång och ALDRIG MER. Och när jag hört runt så är det MÅNGA som känt precis som jag.

Så läkare 1 ringer och frågar mig hur det gått och jag svara följande:
– Jag är hemskt ledsen men jag TOTALVÄGRAR att gå till läkaren du remitterat mig till.
– Hur så?
– Därför att han är en STOR arrogant och nonchalant läkarskit och jag har varit hos honom innan, och ALDRIG mer säger jag bara. Jag vägrar att förödmjuka mig hos honom igen.

Då säger hon det som gjorde att jag bara ville lägga mig ner och dö…
– Det är min man du pratar om…..

Tystnad… .

– Jag skickar dig till KK istället, ha en fin dag, svarade hon då

KLICK…..

Jag undrar vad dom säger vid middagsbordet ikväll. I detta läget hoppas jag att hon bryter sekretessen hon har mot mig som patient, det kanske hjälper hans patienter..

Mmm….

 

 

 1. Sofi skriver:

  Håller med alla andra som skrivit att det var fel av henne att berätta att det var hennes man.
  Vad ville hon uppnå med det? Få dig och känna dig dum? Försöka bevisa att så illa är han inte? Nej, fel och bara pinsamt för henne.
  Hoppas detta hjälper någon annan bara.
  Kram

 2. J skriver:

  Heja dig o tack för Tipset!! Jag har en läkare jag behöver göra likadant med….Ska nog härma dig, är det ok

 3. Jenny skriver:

  Det bar inte proffsigt sagt av henne till dig…Hon skulle bara sagt att hon hjälper dig vidare. Men bra att du säger ifrån. You go girl . Kram

 4. Att man aldrig finner sig, utan kommer på efteråt vad man borde sagt… OM du funnit dig hade det ju varit underbart att fråga henne vad hon ville med upplysningen att det är hennes man??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..