ANNONS

Uppdatering av Militta

/

Om Du visste hur många gånger jag får frågan om det inte ska komma en uppföljning av Milittas två böcker. Och OM Du visste hur mycket jag har i huvudet som är halvt och halvt på väg ner i pränt. Jo, det kommer såklart mer av Militta och kattens äventyr, för vi kan inte leva utan henne vi som lärt känna denna sura häxa. Fast allt ska vara till 100% först. Jag och Tessan vägrar ge barnet något halvdant syskon, ska det va ska det vara kvalitet, barnen är bara värda det bästa.

Så länge får ni hålla till godo med de två böckerna som finns, våra små skötebarn. Och i november kommer jag och dom till Krakel Spektakel mässan i Helsingborg. JIPPIE!!

Ni som undrar var man kan köpa Milittas böcker, det finns en hel drös av återförsäljare, se nedan. Och ni som redan har Milittaboken, vad tycker ni?

I slutet av båda böckerna finns fens galleri. Där får barnen räkna i den mindre boken och i den stora boken är det former i tavlorna.

Och det finns även skattjakten med katten i båda böckerna. För visst är det synd att man läser en bok och lägger den åt sidan? Nä, i Milittas böcker kommer det frågor i slutet med frågor om det som hänt i boken, pedagogiskt så det inte är klokt =) Och faktiskt jätteroligt, du ska veta att barnen ser helt andra saker än det du gör. Tessans illustrationer är magiska och fängslande och vi har tillsammans utformat båda böckerna.

Här hittar du mitt lilla extra barn Militta <3

Stockholm:
Leksaksborgen
Regnbågens Barnkläder
Malmö: 
Babyringen
Lekia Mobilia
Mariehamn:  Söderlunds Bok och Papper
Lund:  Lekia Clemenstorget
HelsingborgSparkling Star
Ystad: Lekia
Åsa:  Loma Paloma – Lek & Present
Stenugnssund: Lekia
Herrljunga: Barnbyrån
Skara: Skara Bok & Lek
Västervik: Hultgrens bokhandel
Torshälla: Nära och Kära
Gnesta: Gnesta Bokhandel
Avesta: Lekstugan
Bollnäs: Torgboden
Umeå: Lekia
Piteå: Lekia
Luleå: Leklust

Nätet:
www.babyland.se
www.bamba.se
www.lekmer.se
www.mykids.se
www.cdon.se

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00