Idag ska jag visa tudorna =)

Hej vännen, idag är det ledig fredag hela dagen, men jag är inte ledig för det. Det är massor av planering inför två roliga grejer som du kan vara med på =)

Idag ska jag visa upp tudorna för Gie min plastikkirurg. Fatta att det har gått en månad sedan operationen! Nu vaknar jag på magen om nätterna och får panik, vänder mig om till rygg för att konstatera, japp tudorna tittar fortfarande uppåt och trillar inte åt sidorna som innan =) Och på morgonen tittar jag mig i spegeln och blir förälska i de små liven. Det är bröstkärlek det. Äsch jag tyckte faktiskt att mina hängiga bröst var fina innan också, jag har alltid varit stolt över dom, dom vägde bara alldeles för mycket. Snacka om att jag har förbättrat min hållning avsevärt, nu tudar jag ju upp mig istället för att gå som Ringaren i Notre Dame.

Nej, nu får jag göra mig klar, jag ska även göra en Fire & Ice behandling på Tereskliniken som jag ska berätta om mer sen. <3

image

Om en vecka får jag slänga stödbh:n och då ska dessa två skönheter få kramas med mina prescious tudor. LÄNGTAR

Puss bästa

  1. alltså nu låter det här helt sjukt att säga, så förlåt men ändå.. jag blir fan nyfiken på hur dom ser ut !! Eftersom du pratar så fint om dom och allt, haha, ja jag vet, stört men sorry. Alltså jag menar inte att du sKA visa dom för mig utan bara menar att jag blir nyfiken… ah okej nu lägger jag av att skriva för det blir bara helt fel. ha ha

    ha en fin dag.

  2. Jag är såå nyfiken på dina tudor alltså! Följer dig här o på facebook o du är ju bara för mysig! och SÅ snygg du är! Ha en fin helg, det är du värd! :* hälsa Mira från Timmie!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..