Förlåt….

Du som bara gillar roliga Fnulan och hatar naturbilder, du kan återkomma senare. Nu kommer estetfnulis fram. Och jag ÄLSKAR att fota, jag måste verkligen gå en fotoskola, har du tips på någon sådan?

Jo Hovs Hallars naturreservat igen.. Här kommer fler bilder efter vår timmes promenad idag. Asså, jag kan verkligen inte sätta ord på denna upplevelse. Det är nästan lika stort som när vi var i Luxor och Konungarnas Dal i Egypten. Jo det är i klass med det faktiskt.

Så här… mitt bidrag till dig, detta är som en resa till Irland, Gotland och Colorado på en gång. Och det finns i Skåne… Marica har också massor med bilder hos sig, och ett hemskt avslöjande om mig, dålig kondis?? Ååå nååååå!!

Gången ner till första stranden, ser du folket som är på väg ner där uppe? Jag kommer att ha träningsvärk i morgon!!

Men asså…. hur kan det stå kvar?

Ser du färgerna? WOW

Ser du folket på stenen?

Ber om ursäkt för alla naturbilder, men jag vill att du ska förstå hur vackert detta ställe är! Och bilderna är MINA (Japp Marica får ta hur många hon vill).
Puss

 1. Jenny skriver:

  Jag älskar naturen och roluga Fnulan

 2. Jag älskar dina naturbilder så de får du mer än gärna visa upp! 🙂

  Vilket otroligt ställe ni har varit på, ser magiskt ut!

  Kram

 3. Det ser helt fantastiskt ut! Jag skulle också vilja förbättra min fotografering! Fast först vill jag ha en ny kamera! 🙂
  Kram

 4. J skriver:

  Underbara bilder! Ska ta mig dit o njuta av den fantastiska naturen. Ha en fortsatt skön söndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..