Bland couture och design

Förlåt vännen, jag vet inte om du hatar att jag skriver om allt roligt jag får uppleva för tillfället! Förlåt. Jag skäms ibland för att underbart jag får vara med om, och helst av allt hade alla fått följa med. Jag försöker få dig att känna delaktig med mina inlägg och foton <3

Igår var vi på pressträff inför ModeLives start i Malmö. Vi var ett par bloggare som fick komma in bakom kulisserna och se allt innan alla andra. Och det var inga dåliga syner. Jag var alldeles hög på intryck när jag gick därifrån och kände en drös av tacksamhet för att få vara med!

Och en sak är jag övertygad om, Modet har kommit till Malmö, och är här för att stanna…

Det började för en vecka sedan när jag fick sitta och prata på tu man hand med självaste Lars Wallin men även med Helene Österklint Geving (Tillskärarakademin Malmö) Jean Benneth Tyrén (MODELIVE, Across Agency). Otroligt trevligt möte med de alla

Hela Clarion Hotel andades Mode och Design! I varje hörn fanns det fantastiska kreationer

Kolla in denna skapelse som Blomsterpigan skapat! WOW

Louise Torsvik Konferencieren för gårkvällens happenings och chefen för projektet  Jean Benneth (som är en fantastisk eldsjäl)!

Sen kom det som fick mig att sluta andas lite…

FANTASTISKT!

Och tänk bara att få se denne mannens kreationer live, så nära… så vackert! Tänk att Hannah burit en klänning av Lars Wallin på sitt bröllop!

Såklart var me&i på plats! stolt jag blir, för dom har fantastiska kläder! Marita min Marita. Ser du var Mira är?

Den här designern alltså- E.MallaS... Hon gör ETT plagg, inte flera likadana, alla plagg är alltså unika! Det är även hon som står bakom Maria Montazamis första kollektion. Hur coolt är inte det? Vilken stolthet hon hade i sitt arbete och hon såg varje klädesplagg som ett konstverk. Storartat! En sann inspiration!

Japp, Mira har god smak! Vi båda älskade Ioakus smycken! Bra priser men dom ser svindyra ut! Ett nytt märke för min del! Kul att hitta nytt!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..