Vissa kan det där

Mannen min sitter och kör (som vanligt) och jag sitter med datorn i knät (som vanligt). Vår uppdelning känns som väldigt rättvist för min del, jämställt och sådär rättvist. Man ska göra det man är bäst på. Nej, men det är faktiskt skönt att beta av lite mail och blogginlägg. Jag har just nu 97 obesvarade mail, jippie =)

Mira sover som en stock där bak efter en aktiv dag….. Och hade jag inte haft datorn i knät hade jag med sovit, jag lovar!

Puss på dig underbaring

Och två andra som var väldigt aktiva var jag och mannen… Snacka om tur, speciellt när det är två som vinner som inte äter godis ens! Vi gick från ett ställe till nästa och vann båda gångerna på första försöket.. Galet!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..