ANNONS

Lite Pysseltips?

/

Nu är det höstlov i stora delar av Sverige. Mira får äran att vara på fritids och det gillar hon starkt. Jag får dock lite dåligt samvete trots att jag inte behöver det eftersom jag vet att hon har det jättebra med sin kompisar.

För att döva det dåliga samvetet lite så vill jag gärna mysa när vi kommer hem efter vår dag på olika håll. Och snacka om att mitt pysselbarn går all in och strålar av lycka. Tänk att kvalitetstid, lite papper och färg kan göra någon så glad <3

Lite toarullar, svart färg, penslar, ett barn utan kläder så är vi på G. Jag hittar alltid mycket tips på Coloronas hemsida och använder till mestadels deras produkter eftersom allt är giftfritt och miljövänligt. Låt barnen måla toarullarna, svart eller vilken färg barnet vill. Låt dom själv bestämma vad som är rätt för dom- döda inte deras kreativitet!!

Klistra på vingarna på ena sidan på toarullen. Vi hade bråttom så kunde inte vänta tills det var torrt ;) Mira fick hoppa i badet efter pysslandet.

Tryck ner toppen på toarullen så det bildar fladdermusöron =) Jag ville sätta på såna där färdiga ögon men det ville INTE Mira, hon skulle måla dit allt.

Sen fick våra fladdermöss hänga i fönstret, men dom är lika fina stående =)

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00