Bästa Botox tipset?

Hej vännen, är det bra med dig, tagit Botox idag? Hur har din vecka startat? Min har varit lite lugnare och det behövde jag verkligen. Landa lite.

Jag satt och pratade med min bloggkollega Kicki, du vet sminkproffset. Jag slängde ur mig en massa ”Åh Kicki detta och detta och detta vill jag att du skriver om….” 

En fråga ställde jag och fick ett svar som fick mig att asgarva
Kicki jag vill att du skriver om hur man slipper sminkrynkor
Snabbt som attans kom svaret
– Botox

Hahaha, inte ens stjärnorna kan undvika dom 😉 Idag ger Kicki fantastiska tips (som vanligt) på vilka sminkborstar man ska använda. Hoppas mannen läser för jag behöver det…. 

Min fråga, vad vill du läsa om här inne hos mig? Har du bra blogginläggsinläggtips?

Botox Joanna

Gör jag något med mitt ansikte så är det hos Joanna. INGEN annan!

Puss

 

 1. Malin skriver:

  Ok vilken svår fråga! Men jag älskar att läsa om DIG som DU är! Inget konstlat o förfinat utan just som du är. Att få känna igenkänning och bli glad! Tycker det varit lite för mycket inlägg om alla event du varit på så har fuskläst lite. Sen har jag en önskan om ett info inlägg om dig o din familj. Jag har läst ca ett år men har faktiskt ingen aning om vad du jobbar med! Stor kram o tusen tack för en underbar blogg!

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaaa jag håller med dig, och vet du, jag HATAR att skriva såna inlägg… det är inte jag ju!! DÅ ska jag berätta det, TACK! Bra tips! och TACK!!!!

 2. Skulle vilja höra lite mer om din viktresa. Hur behåller du motivationen? Kör ju också itrim, har 4 kg kvar till målvikt och känner nu att min ork/lust/motivation tryter. Det är ju då tråkigt att banta! Även om jag fattar att det är mitt intag av snacks, smörgåsar, saltlaktis och vin som gett mig mina kilon så är det det enda jag längtar efter nu. Kan nästan hallucinera efter nybakade frallor, ostbågar och salta skallar

  1. Fnulan skriver:

   Det kommer i veckan rara Mathilda, och här tryter det med ska du veta.. PUSS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..