Gårdagens Mira

Sötnöts Mira. Det är inte alltid roligt att göra sig i ordning på morgonen. Och att mamma sen ska fota en glad och leende min också gör inte saken bättre alls. Hon ställer gärna upp på foto men inte när det är kallt eller hon är trött =) Är det nej så är det nej, då tar jag bort kameran.

Nu ska jag iväg och mysa med Hannah och Marica (och en hel drös med andra sköningar).

Det gick ganska bra i början men sen var det inte alls kul så vi fick snabba oss in =)

Dessa kängorna får lite extra uppmärksamhet för Mira ÄLSKAR dom! Det räcker att du googlar på Bundgaard eller på instagram heter dom @bundgaardsko så hittar du flera inköpsställen! Kängorna är i äkta läder och ett ordentligt foder samt blixtlås på sidan. Och dom är otroligt snygga! Jag hade hoppats på ett par till mig själv!

LOADING..