Hej å hå

Ja, här rusade vi på efter att jag slutat jobbet. Igår och idag har mannen varit föräldraledig så det har blivit lite höstlovsmys för Mira trots allt. När jag stressat hem så drog vi iväg direkt. Vi hade som mål att hinna med så mycket på så lite tid som möjligt… Jag tror att vi lyckades rätt så bra om jag får säga det själv.

Nu sitter jag här med lite stress i hjärtat men också med en mycket nöjd Mira.

 

image

Sen drog vi till Vanningen två timmar och badade. Jag gillar det stället, lagom stort och lagom med folk =)

image
image

Avlutningen skedde på Ikea! Underbart att dom satt upp en filmduk och spelar film för ungarna. Det gjorde att tjatet om lekrummet var mindre ett tag. Jodå, vi lämnade henne där ett tag för lek såklart. Halv nio var vi hemma… och fattiga…

image

  1. Camilla skriver:

    Åh, Vellingeblomman…vet inte hur många gånger jag pratat om att vi ska dit -med barnen! Men det blir liksom aldrig av… 😉 Men då kanske jag inte missat så mycket? 😉

    1. Fnulan skriver:

      Vänta till julen, jag tyckte inte att Halloween va ngt faktiskt… Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..