Tänk om vi kunde vara äkta

Hej vännen, usch vad tråkig bloggen blir med alla event inlägg. Snart slut på det, jag lovar. Jag måste berätta en helt underbar tanke och kommentar som Mira kläckte ur sig härom dagen. Asså barn! Så ärligt så fantastiskt. Jag önskar att vi alla vuxna kunde ha en uns av deras ärlighet och äkthet.

Dockan och jag var ute och körde och jag blev skogstokig på en som körde som en idiot. Och (FÖRLÅT ALLA PRETTO MAMMOR) jag svor väldigt mycket och högt.
Då kontrar Mira
– Men mamma varför blir du så arg på han i bilen?
– JA men heeeeerreeeeguuuud han kör ju som en idiot!
– Men mamma, han kanske kommer från ett annat land. Dom kanske kör så där. Han vet kanske inte hur man ska köra här i Sverigeland. Så bli inte så arg på honom mamma.

Ööööö svar på den?

Kloka unge vad jag ÄLSKAR din ödmjukhet, förlora den aldrig! Bli aldrig någon som tror sig vara mer än alla andra. Trampa inte på andra för att komma fram. Var dig själv och älska alla andra för vad dom är.

 

 1. Frida skriver:

  Den klokheten har hon ärvt av sin mor❤️

 2. Tanten skriver:

  Inte så mycket svordomar men klokt barn i bilen: Vi är framme i en stor korsning och bilen framför står dumt till utan att visa vart den ska köra och jag säger: Men lilla gubbatanten (äldre person av oklart kön var förare) vart ska du ta vägen? Dottern i baksätet slutar andas en liten stund och säger sen: På min skola brukar vi säga hen!
  Så klockrent även om mitt ord ändå får klassas som rumsrent 😉

  Ha en underbar helg Malin. Jag tänker mycket på min kommentar för länge sen (att du inte var så snäll mot dig själv) och vilken resa du gjort sen dess!
  Heja dig!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Hahahhaha underbara ungar!! Love them!!! Kramen TACK jag är snällare mot mig själv nu när jag är medveten! Puss

 3. Sara skriver:

  Har précis hittat hit och jag gillar vad jag läser och ser.

  1. Fnulan skriver:

   Välkommen kära!

 4. Ibland måste man få höra det från någon annan för att bli påmind om hur korkad man faktiskt är 🙂 Även om jag vill tro att jag har empati och förståelse faller jag dit om och om igen. Däremot är det en styrka och stanna upp och erkänna att nu var det jag som drog förhastade slutsatser. För en sak kan vi vara ganska säkra på. Bilisten gjorde inte det för att bråka med dig 🙂 🙂 🙂

  1. Fnulan skriver:

   <3 Kloka ord!!! Kram

 5. så fint och så självklart för dig och mig, tyvärr inte för alla! Har man ett barn som är så ska man främja det och försöka få dem att förbli så- finns ju även cyniska barn- men sådan mamma sådan dotter! Underbart!! Vi stödjer kamratskap, empati och ödmjukhet i vårt team!! Puss

  1. Fnulan skriver:

   Ja det får vi hjälpa varandra att sprida budskapet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..