Haha, förlåt men vad gör man?

God Kväll, herregud vad det bloggas idag =) Det var längesedan jag skrev tre inlägg på en dag. Jag har fått in ett bloggfloooooooooow. Eller nått.

Mindre flooooooooooow har jag dock med Halloweenpyntet. Hade du kommit hit hade du skrattat åt mina försök. Mira är nöjd. I Veberöd är det så att om man har en pumpa tänd på trappan vill man ha besök av ”Bus-eller-godis-ungar”. Smart va? Dock väldigt synd om dom som vill smycka sin trappa men inte bjuda på godis. Det har också varit diskussioner i byn om vilken dag man ska knacka dörr, men jisses är det något att lägga ner energi på? Barnen kommer väl när dom kommer, med storken liksom.

Vi hittade INGEN pumpa idag så mannen fick improvisera.. Hahaha jag dog när jag såg det han köpt… men barnen som kom idag hittade huset.. Det förstår jag med det blinkade neonljuset som kan skapa epilepsi anfall.

Vi börjar med att visa upp vårt öööö… fina spöke…

Hahahaha men asså…. den syns ett kvarter bort och blinkar i alla världens neonfärger… förlåt Veberöd, men vad gör man inte för att barnen ska komma hit!

  1. Smart det där med pumpan 🙂 Förstår inte hur man hänga upp sig på små barn som bara går runt och har lite roligt. Vi var ju påskkärringar då vi var små, och även det börjar försvinna..
    Fram för mer bus 🙂 🙂 🙂

    1. Fnulan skriver:

      Ja varför ska alla bry sig så mycket om petitesser? Trams!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..