ANNONS

Haha, förlåt men vad gör man?

/

God Kväll, herregud vad det bloggas idag =) Det var längesedan jag skrev tre inlägg på en dag. Jag har fått in ett bloggfloooooooooow. Eller nått.

Mindre flooooooooooow har jag dock med Halloweenpyntet. Hade du kommit hit hade du skrattat åt mina försök. Mira är nöjd. I Veberöd är det så att om man har en pumpa tänd på trappan vill man ha besök av ”Bus-eller-godis-ungar”. Smart va? Dock väldigt synd om dom som vill smycka sin trappa men inte bjuda på godis. Det har också varit diskussioner i byn om vilken dag man ska knacka dörr, men jisses är det något att lägga ner energi på? Barnen kommer väl när dom kommer, med storken liksom.

Vi hittade INGEN pumpa idag så mannen fick improvisera.. Hahaha jag dog när jag såg det han köpt… men barnen som kom idag hittade huset.. Det förstår jag med det blinkade neonljuset som kan skapa epilepsi anfall.

Vi börjar med att visa upp vårt öööö… fina spöke…

Hahahaha men asså…. den syns ett kvarter bort och blinkar i alla världens neonfärger… förlåt Veberöd, men vad gör man inte för att barnen ska komma hit!

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00