Jul(o)fint redan i november?

Hej!
Är du taggad inför julen? Att stöka till i hemmet genom att dra fram alla dammiga ljusstakar och röda julkulor? Usch…. Förlåt jag vet att ni är många som älskar julen och allt pyntande, men jag gör verkligen inte det. Jag vill ha mitt hem som det brukar.. Ska jag nu tvingas pynta så gör jag det helst (inte alls) stilrent, och i år har mannen och jag tillsammans bestämt oss för en vit jul.

När vi var på Vellingeblomman så hade dom börjat med sin julutställning och jag hittade faktiskt många favoriter, men priset avskräckte mig! Så japp, här är samma produkter på Ellos istället.  Varför betala mer än man behöver?

Superkoder för ännu bättre pris!
Detta fick jag på sms: 50% på den dyraste varan om du handlar 3 st. Kod: 325535
Ellos mail: 25 % på ytterplagg och skor om du handlar över 200 kr. Kod 325419

Så himla fina kuddfodral, och jag som älskar en vit jul kan inte låta bli! Faktiskt super billiga och du hittar dom HÄR

Enligt mig stilrent och enkelt, och metall, koppar och sånt är ju så inne så inne… HÄR hittar du den, med koden… TVÅHUNDRAFEMTIO kr

I LOOOOVE dessa!!! Råmetall är liksom JA; love it! Liiiiite dyrare men med koden så känns det helt okej faktiskt. Du hittar dom båda HÄR och HÄR

Sist men inte minst, dessa små skönheter! Skitsöta! HÄR hittar du dom <3

I samarbete med Ellos

 1. sofia skriver:

  Hahaha. Min stora fasa är att pynta. Jag är kanske tråkig men jag gillar inte tomtar och annat krafs.Vissa saker som barnen gjort eller någon liten tomte jag fått tar jag fram med lätthet. Ljus och ljusstakar tycker jag är fint. Men inte krims krams.

  1. Fnulan skriver:

   Va va? Skrattar du åt mitt fina försök till pynt 😉 Hahha det gör jag med. Kramen

  1. Fnulan skriver:

   Berätta hur du gör =) Kramen

 2. Hej
  Jag älskar julen vi ska snart göra jul gardiner av pepparkakor de blir så fina alla kan göra detta små som stora, du måste in och kolla, lovar att säga till när det är dags.
  Mira hade tyckt detta vara toppen, tänk att göra en egen jul gardin .
  Snacka om att pyssla med gardiner , hänga upp och efter julen åker de ut.
  Toppen.

  1. Fnulan skriver:

   Vi kanske kan komma hem till er och pyssla en dag! Kram

 3. Johanna skriver:

  Älskar julpynt men orkar inte alltid fixa så har det som vanligt och slänger upp lite stärker och gran.

  1. Fnulan skriver:

   Hahhaha men det blir säkert fint ändå <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..