Jag förstår inte min egen son

Intressant kväll igår. Ni vet min son, han som helst inte vill synas i bloggen och kallar sig själv vampyren eftersom han bor i källaren och kommer mest upp när det är mörkt och mat. Han är den typiska tonårspojken med andra ord. Han kom uppSPRINGANDE till mig när jag kollade på tv och han kunde knappt andas. När han lugnat ner sig fick jag några ord ut av honom

– MAMMA DET HAR ÄNTLIGEN HÄNT! EFTER 2000 TIMMAR
– Öööö jaha? Typ vad? Kommit på att mamma är bäst i världen?
– Neeeeej större än så!
– Öööö jaha? Finns det?
– Öööö jaaaa!
– Typ?
– Jaaaa jag är högst rankad på CS!
– Öööö jaha, typ grattis då eller nått. Vad betyder det?
– Att jag är bäst
– Öööö jaha..
– Mamma fattar du, high five på den…

Nä jag fattar inte ett Skit mer än att jag fattar att Gabriel sitter alldeles för mycket vid datorn.. Det är synd om honom att han avslöjade det ;)... Ikväll blir det Disneyfilm med familjen istället och läxböckerna. Vad glad han kommer att bli!

Nä vampyrer vill inte synas på bild så ni får se Cornelia istället <3 Fotat av bästa TommyTott <3

 1. Sojka skriver:

  Fan vad du passade i de brillorna! 😀 <3 Pussen! 😉

 2. Kanske sitter sonen mkt vid datorn, men om jag inte missminner mig så hade han ju mkt fina betyg i somras? Hade vi varit ungdomar idag så hade vi säkerligen oxå suttit mkt mer vid datorn än vad vi redan gör..:)))))
  Och fotot på dig och Cornelia – såå vackra ni är. Kram

  1. Fnulan skriver:

   TACK!!! Japp han går Natur så skolan har han skött <3

 3. Helena skriver:

  Är det inte CS som går ut på att skjuta ner och döda varann? Inte så bra att sitta så många timmar som han gjort framför det spelet kanske

  1. Fnulan skriver:

   Ja du Helena, det var det jag skrev… Och 2000 timmar var en grym överdrift, tack gode gud för det.

 4. Anette skriver:

  Haha….vet du? Jag har två av den där vampyr sorten. Jag har många gånger tänkt vad jag gjort för fel? Har inte kommit fram till något än. CS? Vad f-n är det att ha meriter i liksom?
  Önskar er en fin lördag. Kram Anette

  1. Fnulan skriver:

   Haahha ja du, det är galet med de där ungarna! KRAM och detsamma

 5. Annika skriver:

  Har också en vampyrson hemma, svårt att förstå hur de orkar. Som tur är min son hockeyspelare också så han kommer ut emellanåt ur sin grotta.

  1. Fnulan skriver:

   Ja, jag är hård mot Gabriel att skolan ska skötas och så. Man måste sätta gränser! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..