En bild säger mer än 1000 ord

Hej fina! Ikväll är sista kvällen vi är på Tropical Island. I morgon åker vi till Berlin och spenderar tre dagar där. Har du några bra tips på vad man SKA göra där?

Idag har vi badat hela dagen, det är galet så fräscht det är här om man jämför med många andra badland. Ljudnivån är också MYCKET bättre och det tror jag beror på att de 4 stora vattenrutschkanorna ligger för sig själv. Sen kan det också bero på att det är så inhägnat med de små husen man kan bo i och alla restauranger. Jag ska visa dig med foto sen så förstår du säkert.

Ett ställe vi INTE fick fota var i spa delen….där är det NAKET, mycket naket. Tur tudorna är så fina 😉

På kvällen kollade vi in showen som fick Mira att säga WOW hundra gånger typ. Det var riktigt bra faktiskt!

Dans, sång, akrobater och massa annat kul!

 1. Carro skriver:

  Lite sent att komma med tips nu kanske.. Men när vi var där började vi med en rundtur i turistbuss, då får man en bra överblick. Sen kan man åka till dom platser man vill se mer av, hoppa av där och hoppa på nästa buss eftersom biljetten räcker hela dagen, det tyckte jag var jättebra! Aqua Dom har jag inte själv varit på, för det var hutlös kö när vi var där, men tycker det verkar jättekul och något jag själv gärna vilja se! Sen är självklart ett besök på KaDeWe ett måste, leksaksavdelningen där är häftig! Sitta där och ta en tysk öl och en Brezel är inte helt fel heller!:) Hoppas ni har det jättekul, Berlin är en favoritstad!

  1. Fnulan skriver:

   ÅH nästa år!!Jag vill bara åka tillbaka!!! Älskade det!!!
   KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..