Missat massor men… hemma…

Nu är vi hemma, som tur är. Det var inte så himla kul att köra med sommardäck precis, men vi tog det väldigt lugnt. Vi reste från Berlin 10:30 och kom hem 18:30 så det blev en lång resa.

Ledsamt nog fick vi lämna Berlin mycket tidigare än planerat på grund utav vädret så vi missade både Legoland, Aquadom & Sealife, Checkpoint Charlie, East Side Gallery och TV & Filmmuseet. Mira tog det med ro eftersom jag mutade henne med Lego Friendspresent på Scandlines Bordershop. Och det innebär absolut att vi måste resa tillbaka, jag blev faktiskt kär i Berlin. Och för att inte snacka om hotellet Grand Hyatt, herre gud vad bra det var! Vi skulle absolut behöva en eller två dagar till i denna vackra barnvänliga stad.

Nu får du en massa länkar så att du kan välja ut favoriter inför er eventuella resa till Tysklands huvudstad. Hoppas det uppskattas =) Jag ska sammanställa allt om Tropical Island, Berlin och Grand Hyatt åt dig också. Jag fick själv en massa tips från Rositas blogg ”Rosita reser”. TACK för det! Puss fina du!

ps. Jag har massor med reseinlägg och kommer att kategorisera upp det bättre snart. Men du hittar massor med restips hos mig! ds

Resan över med Scandlines båten i två timmar gick fort om man jämför med tiden i bilen. Vi satt i restaurangen och mös in i det sista.

Min lycka var STOR, det serverades glögg till buffén! ÅH vad gott!! Ja buffén var bra utan glöggen men det gjorde ”det” liksom för glöggtokiga mig=)

SLURP, Ris a la malta! Men oj nej jag åt verkligen inget.. eller nått.. lite kanske? Jag ska i alla fall träna hårt i morgon ;)

Mira roade sig hela resan och åt massor av glass

LOADING..