ANNONS

SKYNDA!

/

Förlåt  det är bara jag igen. Jag kunde ju inte hålla mig ifrån att prata med dig =). Det är ganska lustigt för det känns som att du som läsare är min kompis som jag pratar med. Hur känner du? Tycker du att du känner mig? Jag har kanske bara läsare som är såna jag känner :O. OJ! Snälla berätta hur vi känner varandra eller inte =)

Men du, jag har glömt mitt Ellostips denna veckan! FÖRLÅT! Jag vet att ni är många som uppskattar det! Skyndar du dig så kan du få 40% på dyraste varan med koden 325543. Jag klickade hem två jumpsuits, en till vardags och en till nyår. Jag har har fått mersmak efter förra helgen =)

Andra favoriter är dessa

Supersnygg till höga klackar och kavaj! HÄR är den

Ellos

Och denna ÄLSKAR jag! Men plånboken klarar inte mer efter Berlin…

 Så nu ska jag inte störa dig mer!

I samarbete med Ellos 

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00