SKYNDA!

Förlåt  det är bara jag igen. Jag kunde ju inte hålla mig ifrån att prata med dig =). Det är ganska lustigt för det känns som att du som läsare är min kompis som jag pratar med. Hur känner du? Tycker du att du känner mig? Jag har kanske bara läsare som är såna jag känner :O. OJ! Snälla berätta hur vi känner varandra eller inte =)

Men du, jag har glömt mitt Ellostips denna veckan! FÖRLÅT! Jag vet att ni är många som uppskattar det! Skyndar du dig så kan du få 40% på dyraste varan med koden 325543. Jag klickade hem två jumpsuits, en till vardags och en till nyår. Jag har har fått mersmak efter förra helgen =)

Andra favoriter är dessa

Supersnygg till höga klackar och kavaj! HÄR är den

Ellos

Och denna ÄLSKAR jag! Men plånboken klarar inte mer efter Berlin…

 Så nu ska jag inte störa dig mer!

I samarbete med Ellos 

 1. Malin skriver:

  Hej Malin!
  Visst umgicks vi i samma gäng ett tag i Staffanstorp? Du var väl tillsammans med Lasse Tapei?

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha JAAAAAAAAAAAAA men gud så kul!! HEJ!!!

 2. Jag är en Newbe kompis, fortfarande på lära känna stadiet men jag föll för ditt härliga sätt direkt när jag mötte dig på ditt event på Tereskliniken. Glad, spontan och lite crazy 😉 Lite som jag

  1. Fnulan skriver:

   Du är minst lika härlig fina Catrin! Kramen

 3. Masale skriver:

  Alltså, du…det känns som om du är min bästa vän. Som om jag vet allt om dig och du vet allt om mig. Att vi är soulmates liksom…du är så ”jag”. Vi är så lika både i värderingar, sinnet, humor, vad vi gillar o.s.v. Sen när jag tänker efter så är det ju faktiskt bara på ena hållet, även om det känns ömsesidigt. Och detta tack vare att du är som du är…det känns som om du känner mig lika väl, för du sprider sådan glädje och kärlek….jag har svårt för att förklara så att du förstår. Men jag inser också då och då att ”hur ska du kunna veta allt om mig? Vilken knäppgök jag är!” Men – det är ju för att vi är så lika återigen… Älskar din blogg och jag läser minst två ggr varje dag. Det är du o jag liksom. Men – vi har aldrig ens träffats 🙁 Men jag lovar dig – en vacker dag kommer jag. När du minst anar. Det är jag det. Gillar överraskningar <3 Var rädd om dig och fortsätt att vara den du är, och ändra aldrig på dig o dina värderingar. Jag brukar avguda Mira (och gör så klart fortfarande) men ju fler bilder du visar på Cornelia, ju mer inser jag att även hon har ärvt dina braiga sidor, både på insidan och utsidan – jisses vad vacker hon är 🙂 Kram på dig! /Marie

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaaaaaaaaaaaaa klart vi måste ses!!! Hade varit så roligt att träffa alla goa läsare. Tack för dina fina ord, det värmer.PUSS

 4. Tina H skriver:

  Hej
  Vi känner inte varandra, men med dina inlägg ”känns” det som om du pratar med oss. Du får mig att skratt och le, ger mig resetips och annat som 4good event vilket jag i förra veckan var på i Göteborg med en väninna och fick uppleva en härlig kväll, även om vi inte ens bor i närheten. Tack för du skriver ,
  kram Tina

  1. Fnulan skriver:

   Tack Fina Tina för dina ord, klart vi känner varandra! STOR KRAM!! Och tack till dig för att du kommer in!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..