En naken Tony Irving och 4good

Men gud jag har alldeles för mycket att skriva om så jag missar en massa. Jag var ju på 4good med Tilde de Paula, Tony Irving och två grymma inspiratörer som heter Karin Volo och Cecilia Nyström.

För mig speglade kvällen en hel del av mig själv. Jag kunde ta åt mig massor, man ska våga leva sin dröm och vara sann mot sig själv. Tony Irving var så extremt naken och öppen så det gjorde ont inombords. Kampen om stjärnglans gjorde att han glömde det som var viktigt, honom själv.  Hans äkta person fick ta stryk för att ge plats åt hans alter ego. Jag känner faktiskt igen det. Ibland glömmer jag bort Malin för Fnulan är för stor del av mitt liv. Skillnaden på mig och Tony är att Malin och Fnulan är väldigt lika. Jag är den jag är fast som bloggare lämnar jag bara ut det jag själv vill, men personen är den samme.

Tilde de Paula berättade om hennes mammas kamp för att se sin familj överleva Chiles diktaturstyre. Det var ett väldigt aktuellt ämne idag och Tilde sa med gråten i halsen
– Det är INGEN som frivilligt utsätter sina barn för den risk det innebär att färdas i en båt på det stora havet utan att veta vart man hamnar.

Sen hade vi två okända tjejer som borde vara allt utom det. Fotbollstjejen Cecilia som sprider kunskap och livskvalitet för kvinnor i länder där flickebarn ska gifta sig vid 12 års ålder genom fotboll.
Och sen var det kvinnan, Karin, vars kall är att sprida glädje i livet. Varför välja annat? Efter att hon suttit 4 år i ett högrisk fängelse på grund utav ex mannens idioti är det nog svårt att inte vara bitter. Jag önskar att jag valde glädje oftare än att gå och grubbla sönder mig.

image

Mina flickor Matilda, Jag och Cornelia!

ja, en fantastisk kväll!!

image

Fina tjejerna, här är också Cornelias fina vän Mikaela med!

image
image

Bästa gänget!

 1. Ni är så vackra, du och din dotter! Helt otroligt fina. Kram

 2. Hej vackra du,
  jag var igår måndag 23/11 och lyssnade och såg på samma program. Helt underbara berättelser, både gripande och roligt. Som du skrev om Tony, vilken människa att öppna sig, fick också en bild med mig o Tony 😀 han hade problem med mitt namn när han skulle skriva det i boken.
  Dessa kvällar är så suveräna att gå på, man får lära sig en massa nytt varje gång.
  Ha en bra dag och hoppas Mira kryar på sig.
  Jag kan komma och hjälpa dig med bokföringen, sånt gillar jag 😀 Synd bara att vi bor lite för långt från varandra.

  1. Fnulan skriver:

   Du är välkommen när som!!!! KRAM!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..