ANNONS

– Mamma kan du visa min läpp?

/

Äter du något smarrigt idag? Jag har en fantastisk lunchdejt med en hängig Mira som smaskar i sig korv med bröd. Själv ska jag äta min favorit från Itrim, Paella. Mums vad god den är! Nu äter jag två vanliga måltider och två Itrim måltider. Det fungerar kalas men det är svårare att hejda sig när man får äta. Övning ger färdighet heter det väl? Amanda min coach håller koll och drar mig i öronen annars….

Jag och mannen har bytt av varandra så jag får ta eftermiddagen med lilla kärleken och han tog förmiddagen. Vi har turen att vi har ganska så flexibla jobb. Vi har också turen att vårt minsta barn oftast är frisk (peppar peppar. …)

Nu ska jag ta tillvara eftermiddagen och bara ligga och mysa i soffan, dock utan praliner; ). Har du middagstips? Jag är helt tom på ideér. Bambi hade ett recept på pastagratäng, snor nog det =)

Puss

image

Stackars raring, visst syns det att hon inte är frisk?

image

Mira vill gärna visa sin läpp för dig <3 Hon har ont, JÄTTEont

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00