Vad gör mannen egentligen?

Asså… ja, vad gör min älskade man på bilden egentligen?

Förutom att mannen alltid (oftast) lagar maten och storhandlar till oss här hemma så har han ett eget liv faktiskt, men jag är grymt bortskämd, en riktig primadonna om du frågar mig. Man ska göra det man är bra på.

Jo, på bilden agerar han fotomodell min 1,90 snygging. Han är nämligen med i Skånetruppen i handikappgolf och nästa år är det Sverige runt som gäller. HEJA HEJA! I år blev han ju skånsk mästare i netto eller brutto nått… Här blir en del av proffsgänget fotograferade med FIFH gänget till deras tidning och hemsida. När han inte är golfproff så jobbar han som avdelningschef på Mediamarkt i Lund.

Stolt är jag i alla fall, bara han fortsätter skämma bort mig =) Fast jag är ganska bra på att skämma bort honom också <3

Stolt!!

En massa hjältar, killarna som aldrig ger upp! Christer till vänster om mannen spelar golf med EN arm! Jag tycker att det är tillräckligt svårt med två.. Sen är det Nicklas till höger om mannen som också precis som Fredrik bara har ett ben. Mina vardagshjältar, tänk att ha deras ”jävlar anama”. Det roliga med bilden är att Fredrik får stå och huka sig för att inte vara för lång =) Fina killar som är fantastiska förebilder för handikapp Sverige. 

  1. Häftigt, heja Fredrik! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..