Cornelia och Paradise Hotel

Hej vännen, jag susar in på lunchen som vanligt, mysigt att äta tillsammans med dig! Jag måste berätta om den alldeles underbar (FÖRBASKAT skitrolig) sak som min kära äldsta sa igår. Jag blev helt chockad och vi skrattade gott hela familjen, även hon själv..

JO, vi pratade fotboll, hon förstod inte att Zlatan spelade för Paris men för Sverige förra veckan, vi försökte på ett pedagogiskt sätt berätta hur det går till. Jag tror det gick in. Cornelia sa att hon längtade efter parceremonin på Paradise Hotel och ingen fotboll. Då förklarade vi att:
– Nej, men det blir inte Paradise Hotel förrän senare eftersom det är fotboll.
Efter en stund satt vi och berömde Zlatans ödmjukhet och kärlek för Malmöborna genom att ha fixat storbildsskärm på Stortorget. Då utbrister Cornelia lyckligt:
– JAAAA men då ska jag gå dit ju!
– Jaha,vill du se fotboll?
– NÄÄÄÄ men Zlatan har ju fixat så att vi alla får se Paradise Hotel på Stortorget!

Hahahhahhahahahaha Cornelia älskade du är bara bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..