ANNONS

Förstår du problemet eller, ny operation?

/

God Kväll dags för en operation? Är du redo för första advent? Igår fick jag fart, det var dags att få upp julstjärnorna ju! Jag var förbaskat duktig, allt utom en i köket kom på plats. Dock skrattade mannen lite när han såg mina fina upphängningar. Jag förstår inte problemet. Dom är i alla fall uppe!

Jag får kämpa på här eftersom jag vill att allt ska vara klart när jag opererar mig den 16 december. Alla julklappar är handlade och inslagna, köttbullar, lussebullar och pepparkakor klara. Till Lucia kommer gran och julpynt upp. I morgon bakar jag antagligen kavring och påbörjar brunkålen.

Det värsta är att jag är förkyld och hängig, tänk om jag inte blir frisk så att jag kan bli opererad. Bajs också i så fall.. Men men håll tummarna för mig är du snäll för jag vill verkligen få detta gjort! Har man väntat länge så.. Ungefär som när man är gravid och väntar på att det lilla underverket ska komma ut.

Suck.. det ska bli mysigt med jul!

Ja? Frågor på det? Inte mitt  fel att det saknas eluttag och förlängningssladdar. Jag ska väl inte behöva göra allt heller?

Julstjärna Operation

Nej, jag har inga gardiner i mitt hus. Bara i Miras rum =)

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00