Jo men bra jobbat

Nej jag borde verkligen INTE ha försökt mig på att jobba idag. Verkligen inte. Innan jag berättar vad som hänt (i plural) ska jag bara meddela att man ska faktiskt be om ursäkt om man fiser, just saying! Eller jag menar att Mira is just saying. Bra att veta kanske?

Jo det började med att jag spillde ut en mugg kaffe över hela frukosten. Och där låg TVÅ datorer och TVÅ telefoner…. Sen raderade jag hela vår hemsida på jobbet och låste inloggningen till min webmail så att jag inte kom åt att ändra. Den ena datorn verkar ”ganska” frisk, den ena telefonen har plötsligt bara högtalarfunktion och den andre vet jag inte om den lever ännu..
Jo men det går bra nu… Jag fick i alla fall nybryggt kaffe <3

Drar täcket över huvudet och dör lite

image
 1. Men din stackare, efter en sådan morgon vill man bara dra täcket över huvudet, vakna och inse att det var en mardröm. Hoppas det ordnar sig med tekniken ❤️

  Kramar

 2. Fy för såna dagar! Kan bara bli bättre nu, och du, dö inte, du piggar upp mig så mycket med din blogg 🙂 <3

 3. Julia skriver:

  Åh nej! Hoppas allt klarar sig! Och jag trodde också att du hade bakat först, haha 🙂

 4. J skriver:

  Men ååå vilken dag!!! Stackars dig, jag håller tummarna för att det löser sig!

  P.s i morgon är en ny dag o jag hoppas den är bättre. Kram

 5. Bambi skriver:

  Åh, men vännen <3 Hoppas att datorn klarar sig!

  Vet du vad jag tyckte det såg ut som på bilden först?? En plåt med kärleksmums med kokos på…haha! Är nog lite för insnöad på bakverk 😉

  *KRAM*

  1. Fnulan skriver:

   Hahahah tok!! Love

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..