ANNONS

Recept och Ilse Jacobsen

/

God Kväll kära du! Har du haft en bra dag? Det har jag, jag har inget att klaga på alls.

Jag lyckades med min allra första Omelett någonsin. Ja faktiskt, för alla andra gånger har det alltid slutat med att det blivit en salig röra- en riktigt äggröra. Då säger jag inte att det skulle blivit något helt annat än just äggröra och berömmer mitt kaotiska äggkonstverk. Man får ju inte vara dum inte!

Ingredienser
2 ägg
1 msk vatten
Italiensk salladskrydda
Svartpeppar
Salt
Tärnad tomat och paprika, 
Tunt skivad purjolök
Riven ost
Tärnad Rökt kyckling

Gör så här:
Vispa ihop äggen och vattnet och krydda (men vänta med saltet till när det är klart). Stek omeletten på medelvärme i olja. Rör inte… låt det bara stå, max kör runt längs kanterna! När det börjar stelna till så lägg på tomat, paprika, purjo och kyckling, ha på riven ost. När hela omeletten stelnat så lägg på folie så får grönsakerna mjukna till sig ett tag.
Glöm inte saltet!

Detta är ju så enkelt att slänga ner i en matlåda så att man får i sig riktig mat på dagen!

Jag fick tipset att slänga på folie så blir inte omeletten torr men allt hinner mjukna =)

Idag måste du som älskar Ilse Jacobsen rusa in på Campadre som har GRYMMA priser idag! En jumpsuit blev min för femhundringen!! Ordpris 1300 kr!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00