ANNONS

Vill du veta det bästa med åldersskillnad?

/
Åldersskillnad

Jaaaa för åldersskillnad på barnen.


Lördag, hela dagen. Och en fin sådan eftersom jag ska umgås med min man ett dygn UTAN dator. Cornelia råkade yttra att hon kunde vara med Mira om vi ville hitta på något tillsammans som två (förälskade) vuxna. Det tog mig max två minuter att ta telefonen för att ringa och boka!

Och nu förstår jag fördelen med att ha en dotter på 21 och en på 6 år… Synd att jag förstår det så sent bara!

Nej jag och Mannen behöver egentid och ta vara på varandras sällskap. Det får bli en kickoff för att planera för framtiden. Älskar honom, mest av allt men får vara för lite med mannen min. Dumt när man vill <3

Åh yes!!!

Mannen blev smått överraskad när jag ringer för att meddela att vi ska kick-offa tillsammans, titta varandra djupt i ögonen och säga älskvärda ord. Vilken tur att han ändå följer han med mig till Torekov och myser. Han hade dock ett krav, träningskläderna ska packas med… men jag behöver väl inte lova att jag ska använda dom för det?

Puss fina du, vi får se om jag hör av mig något. Det kan lätt bli abstinens 😉 Häng med på Instagram annars @fnulan.

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00