Dag 1 projekt Familjetid

Hej vännen, abstinensen är över, jag sitter här vid datorn och får prata med dig. Som jag har skrattat idag, vårt projekt ”Familjetid” och internetförbudet mellan 18-20 har engagerat otroligt många! Skolpersonalen applåderade stort, kollegorna skrattade och nickade ironiskt typ ”Goooooood Luuuuck mohahhah”, Gabriel bet sig hårt i läppen och hans vackra bruna ögon såg ganska rädda ut och Mira bröt ihop fullständigt och sa att hennes liv var slut för alltid. Stackars liten har ju faktiskt INGA leksaker att leka med!

Jag blev rastlös och fick fixat tvätten och städat kylen, mannen var den som stängde ner nätet och såg väldigt nöjd ut.

Men….

Vi ska klara det. Vi gör detta som en familj. Vi klarar allt tillsammans, även om det är att umgås 2 timmar om dagen i 4 dagar i veckan. Det blir hårt men vi ska göra allt vad vi kan! Vi är starka tillsammans! Vi är enade!

 1. Det låter supermysigt med middag i lugn och ro och sällskapsspel! Good for you!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Ja faktiskt, och detsamma idag! Kram

 2. Jenny skriver:

  Hehe 🙂 Vi berättade i helgen att det är ipad förbud mån-tors denna veckan. Båda barnen reagerade precis som Mira…deras liv är över. De verkar helt ha glömt att det står två rum fulla med leksaker. Nyttigt!!

  1. Fnulan skriver:

   Hahhaa ja det är nyttigt! För föräldrarna med <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..