ANNONS

Dag 1 projekt Familjetid

/

Hej vännen, abstinensen är över, jag sitter här vid datorn och får prata med dig. Som jag har skrattat idag, vårt projekt ”Familjetid” och internetförbudet mellan 18-20 har engagerat otroligt många! Skolpersonalen applåderade stort, kollegorna skrattade och nickade ironiskt typ ”Goooooood Luuuuck mohahhah”, Gabriel bet sig hårt i läppen och hans vackra bruna ögon såg ganska rädda ut och Mira bröt ihop fullständigt och sa att hennes liv var slut för alltid. Stackars liten har ju faktiskt INGA leksaker att leka med!

Jag blev rastlös och fick fixat tvätten och städat kylen, mannen var den som stängde ner nätet och såg väldigt nöjd ut.

Men….

Vi ska klara det. Vi gör detta som en familj. Vi klarar allt tillsammans, även om det är att umgås 2 timmar om dagen i 4 dagar i veckan. Det blir hårt men vi ska göra allt vad vi kan! Vi är starka tillsammans! Vi är enade!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00