Att bli tagen på bar gärning

God Kväll! Projekt ”Familjetid” dag två! Och en succé enligt mig eftersom Gabriel hjälpte till med tvätten och städade sitt rum UTAN att jag behövde säga något till honom. Han verkade rastlös 😉 Mira tjatade dock om att få spela spel, pappan ställde upp för jag råkade ha massor med tvätt just då…

I julklapp  fick jag en målarbok för vuxna av min chef. Jag har vaktat den med gevär. Gud nåde den som rör MIN målarbok och Mira har gråtit floder för mammans snålhet. Men så en dag såg jag något som gjorde mig väldigt upprörd….

Och ser ganska nöjd ut…

  1. Jag har också egna målarböcker eftersom jag tycker att det är lite roligare att sitta med barnen om jag också kan måla något. Fast då tycker barnen att det är mysigt att bara sitta och titta när jag färglägger 🙂

    Även om det var no no av Mira att måla i din bok så tycker jag ändå att hon gjort det väldigt fint 🙂
    Kram

    1. Fnulan skriver:

      Ja visst är det mysigt!!! Goa ungar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..