ANNONS

Mitt bästa ”Husmorstips”

/

Hej kära! Förlåt min tystnad men idag har det varit full rulle med utbildning och bankmöte och sjuk personal så jag har inte ens hunnit äta lunch! Jag kan säga att magen knorrar något gud förbannat just nu! För en gångs skull är mannen hemma tidigt (ja han ville ju hem till sin fru så fort som möjligt såklart) så han ska få äran att laga maten ikväll. Det ska bli gott…

Nu ska du få mitt bästa tips i köket! Istället för att belamra hela kylskåpet med massa olika prylar på olika hyllplan så samla alla frukostgrejer i en låda! Då är det bara att ta fram hela den när det ska göras macka =) Skitsmidigt!!!

Jag hatar kylskåpsröra på detta sättet är det faktiskt mindre kaos och det går snabbt att ta fram sina grejer och stoppa tillbaka igen!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00