Mitt bästa ”Husmorstips”

Hej kära! Förlåt min tystnad men idag har det varit full rulle med utbildning och bankmöte och sjuk personal så jag har inte ens hunnit äta lunch! Jag kan säga att magen knorrar något gud förbannat just nu! För en gångs skull är mannen hemma tidigt (ja han ville ju hem till sin fru så fort som möjligt såklart) så han ska få äran att laga maten ikväll. Det ska bli gott…

Nu ska du få mitt bästa tips i köket! Istället för att belamra hela kylskåpet med massa olika prylar på olika hyllplan så samla alla frukostgrejer i en låda! Då är det bara att ta fram hela den när det ska göras macka =) Skitsmidigt!!!

Jag hatar kylskåpsröra på detta sättet är det faktiskt mindre kaos och det går snabbt att ta fram sina grejer och stoppa tillbaka igen!

 1. Heléna skriver:

  Ja det är mycket smart! Jag har en mindre bricka där jag har smör, ost, skinka och vitlöksost. Alla fattar inte att man ska ta ut brickan utan plockar fram alla grejer och lämnar kvar brickan 😉

  1. Fnulan skriver:

   Smart!!!!!! TACK!

 2. Lisa skriver:

  Sådär har vi också, fast en frukostbricka färdig med alla frukostgrejer på. Bara att ställa fram direkt på bordet. Supersmidigt!

  1. Fnulan skriver:

   ÅH bra tips det med!!!! Tack! Kramen Lisa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..