När beställningen ska in…

God kväll, jag kan inte sova och jag sitter här i min ensamhet och tycker synd om mig själv för att jag tvingas ha egentid ;). Jobbigt.

Då passar jag gärna på och berättar om en nyhet för dig i modebranschen. Det är dags igen och det har skett nu! Och jag har vetat detta länge och bara längtat efter att få berätta för dig och visa bilder. För äntligen har me&i släppt vårkollektionen! Denna gången var där faktiskt ett par ”annorlunda” me&i nyheter som tröjor till pappan, jeanskjolar, ekologisk bomull i alla svettismaterial och en ny fantastisk layout på hemsidan och fotona.

Bra jobbat!

Jag har varit bloggare för me&i i flera år nu och jag blir alltid lika glad och positiv till alla deras kollektioner och tror varje gång att denna är den bästa någonsin, tills nästa kommer… Som vanligt är det färglatt, härliga mönster men även klassiska plagg och såklart är alla kläder kvalitetscertifierade med OEKO-TEX. GRYMT!

Ett tips för dig som älskar kläder, me&i söker nya säljare, kan du inte bli en del av vårt härliga gäng? Du kan läsa om det HÄR

Vem tror ni jublade över dessa plagg? Jag älskar texten på tröjorna ”Perfect as we are”. Och pappan i huset vill ha t-shirten på bilden överst =)

 

I samarbete med me&i

 1. Mia skriver:

  Grattis till M? Jättesnygga kläder, gillade överdelen. Ha det gott. Kram.

  1. Fnulan skriver:

   <3 Tack Mia!!!! Kram

 2. Sofie skriver:

  Ja visst var kollektionen helt underbar

  1. Fnulan skriver:

   Verkligen underbar, längtar tills jag får kläderna!! Kram

 3. Johanna skriver:

  Klart Fredrik ska ha en Astronaut!

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaa eller hur!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..