ANNONS

En vecka kvar…..

/

Hahaha men alltså det kortet är ju galet roligt när jag ser det såhär! Johannes som ska operera mig om en vecka på Tereskliniken kollar magen inför bukplastiken och kollar även in operationsärren efter bröstförminskningen. Jag dör av skratt och jag förstår inte vad jag gör för min när Zara ber mig le stort. Jag ser livrädd och pillemarisk ut minst sagt!

Nä lite allvar vännen, om en vecka är det dags för min bukplastik. Jag är både rädd, förväntansfull och glad för att det ska bli gjort. Jag känner mig trygg och är inte ett dugg orolig för operationen eller narkosen. Jag är bara fullständigt livrädd för smärtan efteråt. LIVRÄDD! Jag har läst massor hos Natali som skrivit om sin bukplastik så det känns som att jag är beredd för vad som komma ska, men smärtan.. den är jag inte beredd på!

Jag fick veta att jag kan glömma att jag kan gå på mellon 8 dagar efter OP eftersom jag fortfarande kommer att befinna mig i ryggläge. Då fick jag ett riktigt hysteriskt anfall. Jag och Mira som har världens bästa platser på parkett…. Jag som är född för att titta på Mello!! Jaja, vad är en bal på slottet? Jag får helt enkelt slänga på mig schlagerboan och glitterhatten och se snygg ut i soffan. Eller varför inte be SVT lägga mig på scenen?

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00