En vecka kvar…..

Hahaha men alltså det kortet är ju galet roligt när jag ser det såhär! Johannes som ska operera mig om en vecka på Tereskliniken kollar magen inför bukplastiken och kollar även in operationsärren efter bröstförminskningen. Jag dör av skratt och jag förstår inte vad jag gör för min när Zara ber mig le stort. Jag ser livrädd och pillemarisk ut minst sagt!

Nä lite allvar vännen, om en vecka är det dags för min bukplastik. Jag är både rädd, förväntansfull och glad för att det ska bli gjort. Jag känner mig trygg och är inte ett dugg orolig för operationen eller narkosen. Jag är bara fullständigt livrädd för smärtan efteråt. LIVRÄDD! Jag har läst massor hos Natali som skrivit om sin bukplastik så det känns som att jag är beredd för vad som komma ska, men smärtan.. den är jag inte beredd på!

Jag fick veta att jag kan glömma att jag kan gå på mellon 8 dagar efter OP eftersom jag fortfarande kommer att befinna mig i ryggläge. Då fick jag ett riktigt hysteriskt anfall. Jag och Mira som har världens bästa platser på parkett…. Jag som är född för att titta på Mello!! Jaja, vad är en bal på slottet? Jag får helt enkelt slänga på mig schlagerboan och glitterhatten och se snygg ut i soffan. Eller varför inte be SVT lägga mig på scenen?

 1. Du är skitsnygg bara så du vet! Lycka till med op, det kommer att gå bra. Tänk inte för mkt på hur det kommer att kännas efteråt, utan ta det då. :)) Var rädd om dig och vila mkt efteråt o se till att få god service hemma.. Ha ha:))) Stoor kram

  1. Fnulan skriver:

   Men ååååååå TACK!!!!!! Känner mig inte så värst!!! Puss och Kram

 2. Sofi skriver:

  Men du…jag ser inte riktigt det du ser på kortet. Tycker du är så fin! Men det är ju den egna känslan och vad man känner själv som räknas. Sen är man ju sin största kritiker själv och kan trycka ner sig själv bättre än någon annan.
  Ska bli spännande att följa din resa nu, mot plattare mage. Hon ensam mamma My har ju oxå gjort bukplastik, fast det har du säkert redan koll på.
  Var rädd om dig
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Åh men tack Sofi!! Man är duktig på att hitta felen på sig själv eller hur. Ja jag har läst lite om det hos My =) Tack för tipset.
   Jättekram till dig

 3. What?!? No mello? Då får jag väl hålla ställningarna utan dig i år. Fast jag har inte lika bra plats som du verkar ha 🙂
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Näääääää INGET mello!!!! Jag dör!!!!

 4. Liza skriver:

  Nu vet jag inte om du ska sy några magmuskler…. Jag gjorde inte det och jag tyckte inte smärtan var så farlig inte i magen iaf, den värsta smärtan kom från ryggen då jag inte fick räta ut mig när jag var uppe och gick! Jag bodde på soffan i ca 2 veckor innan Jag kunde få en skön sovställning i sängen… Lite krångligt att ta sig upp ut soffan så man inte får använda magen men man lär sig! Du får fin smärtlindring, men lova mig stt du vilar och låter kroppen läka detta ordentligt i lugn och ro…. Kommer gå kanon! Pussar

  1. Fnulan skriver:

   Hej vännen, jo jag ska ju det…. och det ska göra sketans ont :/

   PUSS

 5. Det där med dubbelhakan känner jag igen…något som går i vår släkt ivf!! 😉 Inte kul men inte så mycket att göra något åt heller, bara att acceptera den!! Kramen till dig och lycka till med din operation!

  1. Fnulan skriver:

   TACK Moster!!!! <3 Ja dumma haka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..