ANNONS

Cornelia kan bästa partytricket!

/

God Eftermiddag! Jag är nyss hemkommen och sitter med en kopp grön Zoegas och njuter. Idag har jag och Cornelia spenderat dagen tillsammans på Urologen och Emporia. Tvära kast och massor med tid för mig utanför provrummen =) Nu vet läkarna i alla fall att alla hennes Njurbäckeninflammationer beror på att hon har två urinledare på ena sidan. Snacka om partytrick!

– WOOP WOOP jag kan kissa dubbelt så mycket som dig WOOP WOOP!

På tal om party så kommer snart fyra tjejkompisar till Mira och ska ha förfest med Tacos här innan kvällens disco. Hur tänkte jag där egentligen? Hur ska jag få ner alla till discot med en bil? Jaja, Mira är överlycklig! Mamman är stressad! Allt löser sig på något sätt.

Jag måste fråga, vad är ditt partytrick?

Nu ska vi göra oss fina inför kvällen =)

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00