ANNONS

Jag har stekt 48 pannkakor!

/

Japp, nu har jag stekt 48 stora pannkakor, jag förstår att du står upp och applåderar. Själv gör jag vågen. Gabriel fyller 17 år på fredag och har beställt pannkaksbuffé till alla gästerna. Mamman gör som prinsen säger och börjar steka redan nu… Antagligen är jag halvdöd och drogad på fredag så mitt dåliga samvete fixar lätt 200 pannkakor till. För två år sedan låg jag i maginfluensa när han fyllde år så han är härdad nu. Stackars.

Förra helgens strapatser då. Jo jag har inte berätta om Spa:t och träningen på Torekov Hotell. Där är ett STORT utbud med olika former av träning samt gym. Jag vart lite sugen på att anmäla mig till en av deras träningshelger men ska nog se hur magen mår först. Du kanske vill hänga med mig på en träningsweekend? 2.400 och då ingår ALLT! Är vi många kanske vi kan få rabatt?

Jodå, bilderna på hemsidan ljög inte! Där var jättefint och mysigt! Det var mycket folk i spa:t men det märktes inte i alla fall. På nedre plan fanns ett japanskt bad och ett kallbadkar samt en ångbastu

Rent och snyggt och personalen var och plockade hela tiden <3

Där ute fanns två japanska pooler men mannen hade svårt att ta sig ut dit på ett ben i ishalkan så vi stannade inne i värmen. Man får vara i spa:t dygnet runt och barnen är välkomna under vissa tider.

På andra våningen fanns det möjlighet för relax och avkoppling  i två stora rum, där låg mannen och jag och sov en stund på en ”säng”. Där fanns även en bastu där uppe och flera behandlingsrum

Sen lade jag mig här och skickade mannen till gymmet. Jag fick en fantastisk ”Hot Stone massage. GUUUUUD så skönt och faktiskt väl värda dom där 800 kr!!!!

 Nä nu ska jag ta tag i tvätten och klä på mig. På tal om kläder så ska du få tips om min vän Evelinas webshop Style level som har 40% i dag (där jag köpte min gröna jacka som alla älskar)! Kolla in sortimentet här!

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00