Bloggmingel

Hej min bloggvän. Jag hoppas att du mår bra. Vi är förkylda här hemma och jag är livrädd för att det ska bli värre innan torsdag men jag har bett till högre makter!

I torsdags var jag på en mycket trevlig tillställning som Bloggmingel.se ordnat för oss bloggare och företag. Det var så himla skön stämning på Scandic Triangeln och alla tog sig verkligen tid för att nätverka och ha en trevlig kväll. Det bästa var alla nya bloggare jag fick träffa som jag inte träffat innan, men även mina fina ”gamla” godingar.

Tyvärr kände jag mig lite dubbel för jag visade även upp mina Militta böcker. Jag hann verkligen inte prata med alla som jag ville så jag hoppas att Anna och Käthe på Bloggmingel.se ordnar detta snart igen. Proffsigt, snyggt och ett event som gynnade alla parter! Bra jobbat!

Cornelia kom och kramades med mamma! Detta fotot är taget av Wayne Photography som tydligen träffat min kära dotter ute i vimlet en hel del, men han övertygade mig att hon är väldigt skötsam. Eller hur :) Han var en grym fotograf och en mycket trevlig sådan också. Du förstår att jag säger så för att han ska hålla extra koll på Cornelia ;). Nä skoja… klart han var grym!

Militta och katten var på plats! Även detta foto taget av Wayne.

Hunkemöller var på plats och visade upp världens finaste underkläder! Jag hann inte titta knappt men blev sugen att fixa lite snyggt att ha på mig efter operationen.. Och tack för den fina presenten vi alla fick, så generöst!

Som vanligt på Scandic Triangeln, FANTASTISK mat!!!!!

VI fick både varma och kalla rätter! MUMS!!!!

Nespresso bjöd på lyxigt kaffe och jag tog en nötig smak på mitt =)

Kräm Hudvårdsstudio gav alla möjlighet att kolla ”hudens ålder”. Jag vägrade sticka in mitt ansikte i den maskinen. Då hade jag fått veta att den är död… Supergoa tjejer som representerar studion!

Åh den här skaran med skönheter <3 Rebecca, Malin, Jag, Petra, Mindy och Sojka <3

Snygge Rebecca och fina nyförälskade Carola såklart

Ha en fantastisk fortsatt söndag!

 1. Maria skriver:

  Åh vad fina ni är, både du & Cornelia ❤
  Drick massor utav varmt vatten med ingefära & citron så du håller dig frisk nu!!

  KRAM

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa ska göra det. Puss fina Maria!!

 2. Diana skriver:

  Superfina bilder! Jag önskar att jag hade vart där! Men Malmö var inte möjligt för mig denna gång. Hoppas det blir något uppe i Stockholm snart. 😀

  1. Fnulan skriver:

   Ja men vi måste ju ses ju!! Eller hur!! Kramen

 3. Jenny skriver:

  Villa underbara bilder på dig och Cornelia. Lycka och kärlek mitt i prick. Kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack Jenny!!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..