Shopping 

Men hallå…. hur kul är det inte att shoppa??? Denna köpte jag på Zara, jag älskar den, och när svullnaden lagt sig kring höfterna tror jag att den kommer att vara en ”killer klänning”. Om du ska ha den, ta en storlek större, för den är ganska liten…

Hej!! Åh stygnen är borta, jag har shoppat med min assistent och färdtjänstpersonal (Mamma). Jag har fått på mig lite smink och jag är sådär allmänt lycklig, för idag fick jag ännu ett roligt och spännande uppdrag! Jag spricker så glad jag är och längtar efter att få berätta för dig! Men du vet, ibland är det så hemligt…

Nu ska jag och Mira packa ihop oss och åka till familjen i Norrköping. Det är skönt för Mira att vara hos farmor och farfar för mamma är minsann inte så kul precis. Japp, jag har hjälp med väskor och allt, var inte orolig <3

PUSS! 

Och jag köpte denna fantastiska kappa på H&M, 499 kr!!

 1. Marita skriver:

  Ursnygg är du i den klänningen.
  Framhäver verkligen din fina kropp ❤️

  1. Fnulan skriver:

   Tack Marita =)))) Kramen

 2. Ja tänk att det faktiskt kan vara så roligt att shoppa och se sig själv i spegeln i provrummet!! Är så glad för din skull, över att du får känns den härliga känslan och må bra i dig själv ❤️

  Sjukt snygg kappa också! 🙂

  Puss & kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack fina Sofia!!! Puss

 3. Malin skriver:

  Åh kappan ser jättefin ut! Synd bara att man har en svart hund hemma! 😉

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaa den är skitsnygg! Nja, svart hund är väl inte det ultimata precis =) kram

  1. Fnulan skriver:

   Puss på dig vännen! <3

 4. Wow, vilken pingla du är!!! Så snygga kläder, och vad skönt att du är på benen igen!
  Jag har just kommit från läkare och fått godkänt för en bukplastik!!! Yyyyeeeeiiii!!

  1. Fnulan skriver:

   Ååååååååå GRATTIS!!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..