ANNONS

Dagens Mira

/
---I samarbete med me&i---

Hej vännen, är du glad att det är fredag? Jag är satt på plats idag… Igår var jag inte snäll mot kroppen och glömde av det där med vila och dricka, straffet kom i morse. Magen har svällt upp rejält och jag skulle egentligen behöva låna mannens kalsonger. Så, ja mitt läge är ryggläge med höga ben idag med dubbla gördlar, Doctors (mannens) order.

Jag har glömt visa Miras nya outfit från me&i, först rynkade hon på näsan och sa att det var lite för blått och ”killigt” men sen kom detta:

– Mamma jag har kommit på en sak.
– Jaså, vad?
– Att det är okej att jag tycker om astronauter.

Och snyggepappa har en matchande tröja såklart =)

I samarbete med me&i

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00