ANNONS

Fy skäms på er!!

/

Så spännande att läsa kommentarerna på Facebook angående mitt inlägg på Expressen. Där står det bland annat att jag är en ond människa, dålig mamma, mobbare, hemsk personalchef och ja jag vet inte vad. Allt för att jag inte har möjlighet att bjuda hem 30 barn på kalas utan väljer att min dotter får bjuda 10 kompisar som hon vill.

Att min dotter skulle tvingas bjuda ett barn som både slagit henne och gjort att hon inte velat gå till skolan ska jag som mamma bara strunta i för att jag ska göra världen bättre tror jag inte ett dugg på. Och något jag ALDRIG skulle göra. Mitt barn kommer alltid först, i alla läge. Gör det mig verkligen till en så dålig mamma som några skriver i sina kommentarer? Är det någon som borde skämmas här är de som slänger ur sig kränkande och elaka kommentarer om mig som människa mamma och chef. Snacka om mobbing! 

För min del tycker jag att alla ska ha rätt till att ha sin egen åsikt men inte fasiken behöver man gå in på personangrepp. Så fy skäms på dom alla! Du behöver absolut INTE tycka synd om mig, tyck synd om dom som har förmågan att bara se ondska i en person på grund utav EN åsikt.

Mig får dom inte tyst på, jag kommer att fortsätta att skriva debattartiklar och en del av det jobbet är att skaka av sig skitkommentarer, inga problem för mig, jag vet att jag är en kick-ass-mamma!

Kärleken till mina barn är större än havet

59
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00