Fy skäms på er!!

Så spännande att läsa kommentarerna på Facebook angående mitt inlägg på Expressen. Där står det bland annat att jag är en ond människa, dålig mamma, mobbare, hemsk personalchef och ja jag vet inte vad. Allt för att jag inte har möjlighet att bjuda hem 30 barn på kalas utan väljer att min dotter får bjuda 10 kompisar som hon vill.

Att min dotter skulle tvingas bjuda ett barn som både slagit henne och gjort att hon inte velat gå till skolan ska jag som mamma bara strunta i för att jag ska göra världen bättre tror jag inte ett dugg på. Och något jag ALDRIG skulle göra. Mitt barn kommer alltid först, i alla läge. Gör det mig verkligen till en så dålig mamma som några skriver i sina kommentarer? Är det någon som borde skämmas här är de som slänger ur sig kränkande och elaka kommentarer om mig som människa mamma och chef. Snacka om mobbing! 

För min del tycker jag att alla ska ha rätt till att ha sin egen åsikt men inte fasiken behöver man gå in på personangrepp. Så fy skäms på dom alla! Du behöver absolut INTE tycka synd om mig, tyck synd om dom som har förmågan att bara se ondska i en person på grund utav EN åsikt.

Mig får dom inte tyst på, jag kommer att fortsätta att skriva debattartiklar och en del av det jobbet är att skaka av sig skitkommentarer, inga problem för mig, jag vet att jag är en kick-ass-mamma!

Kärleken till mina barn är större än havet

 1. Jag håller med dig. klart barnet själv ska få välja vem som ska bli bjuden på kalaset .Inte tusan bjuder man de som mobbas eller slåss som vuxen varför ska då barnet göra de.När mina barn hade kalas så fick de själv bjuda vilka de ville .vi hade inte plats och inte häller råd att bjuda båda grupperna på dagis som jag vet att vissa gör. Min son valde 8 stycken och min dotter valde 5 som hon ville bjuda.
  De var jätte nöjda över de.Vet du jag tycker du är stark person och en helt grym mamma.

 2. Diana skriver:

  Men jisses, vem kan bjuda hela klassen liksom, måste man inte bo i ett slott då för att få plats? Och varför måste man det? Fattar inte, det är väl så med allt i livet, vissa leker andra inte, även vi vuxna på jobbet. Barn får väl ta och lära sig det också som med allt annat. Om kalle inte leker och gillar pelle så varför skulle då kalle bli ledsen liksom. Jag förstår vad andra menar med att det kan bli mobbing och man stöter ut andra, men nej nej oavsett om mina barn blir slagna eller inte (som i ditt barns fall) så tycker inte att man ska behöva tillbringa sin speciella dag med folk som inte är ens vänner. Det är ens kalas, sin födelsedag, en dag att tillbringa med nära och kära, folk som älskar en och tycker om en, inte med vemsomhelst. så lär vi våra barn. Barn kan inte välja vem de går i samma klass med men de ska fan få välja vem de firar sin speciella födelsedag med!

  Stå på dig bästa Fnulis, du är fan bäst!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack!!! Folk har ett till åsikter som skiljer sig från min, helt klart! Men det där med personangrepp suck… Puss på dig!! Klok kommentar

 3. Kim skriver:

  Jag tycker att artikeln var superbra, och många i mitt facebookflöde håller med!

  1. Fnulan skriver:

   Tack fina Kim!!!!

 4. Linda skriver:

  Ja du, tyckare finns det gott om. Du har naturligtvis helt rätt. Vi bjuder inte heller alla. Vår regel är bara att om man inte bjuder alla så delar man inte ut inbjudningarna på skolan/dagis vilket känns fair.

  Jag diggar dig!

  Kram Linda

  1. Fnulan skriver:

   Precis så är gör vi med!! Självklart för mig. Vi struntar i att bry oss om de som inte kan respektera andras åsikter. Puss

 5. Det är väldigt stor skillnad på att plocka ut 10 barn ur en klass på 30 som man bjuder till kalas mot att utesluta 1-2 barn i klassen som man inte bjuder till kalaset. Jag tror (eller hoppas kanske) att de som skrivit argt till dig missuppfattade det hela och tänker att du utesluter en person att komma på kalaset. Men så är det ju inte i detta fall.
  Oavsett vilket är det galet med personangrepp!!

  Du är en härlig mamma och person!
  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

  1. Fnulan skriver:

   Så är det säkert att dom tolkat det som inte skrevs. Lätt att göra så. Men vi struntar i dom ! Kramen tack för dina fina ord

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..