Ny debattartikel

Detta var en av de goda nyheterna =) Ännu en debattartikel att skriva till Expressen. Det är så himla roligt att utveckla sitt skrivande. Debatten är snällare denna gången och inte lika provokativ som den förra. Finns det något ämne du skulle vilja läsa en debattartikel om? HÄR hittar du dagens artikel.

Idag blir det soffvila hos svärisarna och såklart Mello ikväll. Vi är väldigt nära själva showen  eftersom vi är i Finspång, och jag drömmer om att Christer Björkman kommer på en vit häst och hämtar mig till kvällens föreställning. Tror du att det kan hända mig? Jag har hört så många gånger ”Plötsligt händer det”, och det är liksom läge idag känner jag!

PUSS och HEJA dig Oscar! Vi tror på dig idag!!!

Fina Mira när hon var på Mello med syrran förra helgen <3

 1. Jenny skriver:

  Med dagens hysteri när det gäller kalas kan det bli väldigt dyrt. Bra inlägg och jag håller med dig. Man behöver inte bjuda hela klassen. Så söt hon är din lilla tös

  1. Fnulan skriver:

   Tack Jenny!! Puss på dig!

 2. Gud så stora klasser. Vi är bortskämda här nere med små klasser (typ max 15 elever/klass).
  Här , och tidigare när vi bodde i Sverige , satt vi en gräns. Ska man inte bjuda alla får man inte heller bjuda typ 18 styck av 20. Utan då får det vara mer en markant skillnad, t ex bara tjejkompisarna (som dottern önskade då hon tyckte killarna var så stökiga). Vårt hem ( och mitt tålamod) var inte heller byggt för att ha en hel drös ungar hemma hos oss. Nu är barnen så stora att de hellre går ut på restaurang och käkar med familjen, passar mig utmärkt;-) Kram Jess

  1. Fnulan skriver:

   Ja det är stora grupper tyvärr, men de delas ju upp i mindre grupper emellanåt. Jag följer med dig ut jag med! Kramen

 3. Jag håller med dig Malin. Man ska inte tvingas bjuda alla. Kram

  1. Fnulan skriver:

   Vad bra!!! Stor Kram

 4. Nje, det hoppas jag verkligen inte att han gör. Det vore nog inte så bra heller om du satte dig på den vita hästen. Då är jag rädd att du går sönder.
  Bättre att du lyssnar tryggt i soffan istället.
  Kram.

  1. Fnulan skriver:

   Hahahha ja jag hade nog inte kommit upp =))))

 5. Vad roligt att du får skriva artiklar, du är ju grym på det du gör så det är inte så konstigt att du skriver för Expressen igen 😉

  Kramar och ha en mysig kväll ❤️

  1. Fnulan skriver:

   Åh tack!! Ja det är så himla roligt, ett sätt att gå vidare med bloggen! Kramen och detsamma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..