Grät en skvätt igår

Nej men vännen, trodde du att dom där öö… humm… dom du vet… fått tyst på mig. Nej, ingen risk i världen. Jag har bara njutit med familjen de sista timmarna innan hemfärd från Norrland och Finspång. Nu längtar jag hem till min säng och de stora barnen som säkert gråtit floder efter mamsen. Eller inte…

Jag grät en skvätt till Mello igår! Jag var så stolt över Oscar. Jag vet inte om det är för att det är bästa vännernas systerson, men åh vad det värmde i hjärtat att se honom vinna igår. Han är så himla fin, artig och go den killen så han är väl värd detta. Det var framförallt underbart att han hade en mer mogen låt och inte en vanlig popdänga.

Men ursäkta mig, vad hade Gina på huvudet?? Jag trodde först att det var ett skämt.. Vad har jag missat i modetrenderna?

Vi fick uppleva riktig Norrländsk vinter, vad tycker du om Miras outfit? Ja, hon (mamman) är skåning så man man inte förvänta sig så mycket mer. På kvällen bjöd världens bästa svärisar på GRILLAT!! Mums! Åh årets första grillning kom tidigt i år och det var underbart gott.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..