(Kalas)dagens Mira och världens bästa!

Hej fina vän, hur mår du idag? Jag ligger i sängen med halsont, visst är det synd om mig! JÄTTESYND. Idag fick jag promenera ner och lämna Mira på fritids, det var en lång promenad kändes det som. Jag tvingades att mellanlanda på jobbet.

När vi gick till fritids ringde min telefon och det var Miras fröken Matilde som ringde och ville veta att det inte hänt något eftersom vi inte dykt upp i vanlig tid. Snacka om att känna sig trygg som förälder!

Mira undrade varför hon ringde. När jag berättade att Matilde ringde för att hon saknade Mira och ville veta att allt var bra och att inget hade hänt sken hon upp som en sol och log med hela ansiktet och sa högt
– Mamma, nu blev jag alldeles varm i hela kroppen!

Tänk vad lite kan göra mycket <3 Världens bästa Fritids!

Kolla vilken fin klänning Mira hade på sig på kalaset i fredags. Den har hon valt HELT själv i affären Cosmos i Veberöd där vi bor. Jag trodde faktiskt inte det var en klänning hon skulle välja men blev otroligt glad att hon gjorde det! Så himla fin!

Men asså… Kolla!!! I love it!!!

Och sen hade hon faster Annas mössa och Anna flätor =)

  1. Vilken härlig kommentar goa unge alltså <3 Krya på dig fina Fnulis 🙂 <3

  2. Så härligt med bra barnomsorg! Vi har haft båda delar, men när vi väl hittade ett dagis med underbar personal kändes det inte alls svårt när andra barnet blev ”stor” och skulle börja på dagis. Betyder så mycket!

    Ha en bra dag! / Pernilla

    1. Fnulan skriver:

      Ja det betyder så himla mycket!! Det gör mig lika varm i kroppen! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..