Vad jag (bör) önska mig

Hej vännen, nu var det längesedan du berättade hur det var med dig. Här är det ”bubbel-bra-med-halsont”. Nu kom Mira också och klagade på ont i halsen. Jag ska ringa till Sosso som var här förra veckan med lite halsont, jag ska tacka för lånet och ge tillbaka skiten till henne.

Jag skrattade gott åt en Instagramföljare, Fru Lesniak, som var uppmärksam på en bild jag lade in där på ett utdrag av ett recept… Nu förstår jag vad jag måste önska mig…

Japp…. hon såg kladdet i min receptbok…. Det är snart mors dag va? Hur ser din receptbok ut?

 1. Marie skriver:

  Idag är en bra dag! Min dotter som vårdas på barnsjukhuset i Lund har fått ta emot besök av en kompis hemifrån. Hon ska få sova över med oss på patienthotellet. Lycka är att få känna av vardagen, att den finns kvar där hemma när dottern får komma tillbaka!
  hoppas att du börjar pigga på dig Malin! Kram

  1. Fnulan skriver:

   Åh vad härligt att läsa!!!! Kramen Marie

 2. HAHAHA, OJ OJ här känner man igen sig. Min ser likadan ut, vissa sidor har t o m klistrat ihop. Den är sedan 1997 😉
  Kram J

  1. Fnulan skriver:

   Hahahha ja…men då används dom recepten flitigt eller hur! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..