Gabriel du är lik din mamma…..

ÅH idag får jag vårkänslor!!! Solen strålar som aldrig förr! Det spritter till i hela kroppen av glädje. Jag ska nog försöka mig ut på en liten promenad med Mira idag, vi kastar kanske lite gammalt bröd i huvudet på ankorna.

Jag har lovat Gabriel att berätta om en sak. Han var så stolt att han höll på att spricka och skrek av glädje att det var ett skämt a´la mamma! Jo jag är ordvitsarnas drottning här hemma (till allas förfäran)…

Vi satt och pratade om Mello samtidigt som Gabriel spelade upp låtar som jag skulle säga vilken det var. När vi kom vi till Carola frågade Mira:
– Men vem är det? Vem är Carola?
Då svarar Gabriel
– Det är det ingen som vet Mira, hon är bara en Främling… 

Sen var han lycklig för resten av kvällen och jag var stolt över att ha lämnat över några bra gener till min son- humorgenen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..