Jag har fått nog

Ärligt jag fixar inte detta mer, jag har sökt läkare på båten men det finns ingen just nu. Jag har fått så många signaler på att vi inte skulle resa och nu förstår jag verkligen varför.  Jag hade halsont ett par dagar, sen hade jag öronont i två nätter, fredag morgon stod det som rubrik på Aftonbladet ”Tågkaos”, jag glömmer både körkort och VISA kortet i bilen. Vad är oddsen liksom?

Jo, nu förstår jag varningssignalerna.

Hur trodde jag på att det skulle fungera med en opererad mage och att resa med Meekatt? Oddsen för att INTE få bråck är smått liten.. Asså, den tjejen och jag vi har så sjukt roligt ihop! I love her!!! Dock är det så, jag har superont på ett ställe i magen där det är en liten bula. Jag har haft det ett tag nu och är rädd för att det kanske är ett bråck. Vet du något om det? Någon skrev att hon hade opererat in ett nät, funkar det med fiskenät tro? Då kan nog Meekatt hjälpa mig på båten redan <3

Just nu hånar hon mig järnet på sin Instagram som bara den… hon ska få igen, men kul har vi!
Puss

  

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..