När man har internetförbud och ska på toa!

Jo, men det är bra med internetförbudet mellan 17:30 – 19:30, men inte alls roligt om du vill gå på toa och göra nummer två (nej nej nej såklart är gör inte jag det där äckliga men jag tänker på alla andra som gör det).

Ja, vad gör man på toaletten om man inte får ta med sig mobilen och surfa eller spela spel under bajsstunden? Toalettbesöket går väldigt mycket snabbare under dessa två timmar när internetförbudet råder. Tills jag kom på det…. Jag tar med mig andra grejer såklart =)

Ja alltså om jag någon gång skulle göra nummer två…

 Bilden längst upp består av mina badrumsfavoriter från Ellos! Så himla fint med turkost, men min man HATAR tyvärr den färgen, men visst hade det passat bar till vårt badrum i grått och vitt? Handdukarna hittar du HÄR, barnmorgonrock HÄR och den till vuxen HÄR, så fint vi kan matcha varandra kära man, snääääääälla!!!!
Rabattkod till dig kära läsare (eller min man som vill köpa handdukar till sin fru): 30% rabatt på din dyraste vara med koden: 335403 

I samarbete med Ellos

 

  1. Jenny skriver:

    Så snyggt. Hade jag ibte handlat för ett halvår så hade jag jag köpt de direkt ….ska dundera lite till förresten hahahaaha. Kram fina du

    1. Fnulan skriver:

      Jaaa jag älskar dom!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..