ANNONS

Pommes ur öronen

/

God Lördag, blev du serverad frukost på sängen av barnen eller partnern? Nej, inte jag heller men det är så äckligt med smulor i täcket och man spiller lätt så det är bättre att äta sittande vid bordet (intalar jag mig).

Det är ganska tvära kast från en helg med Meekatt på Tallink Silja mot Helsingfors med frukost som gör att smaklökarna sprattlar likt  en guldfisk i rund vas till denna helgen hemma med knäckebröd och en torr ost som mest liknar en skosula. Det är tur att jag inte har båtmaten varje dag för då hade jag rullat fram…. 

Första kvällen åt vi buffé på båten som heter Serenad! Herre min skapare och Gud säger jag bara!!! Jisses vad mycket gott och jag tog inte ens varmrätterna, jag orkade inte! Trots mycket folk så var det inte mycket köer (förutom till varmrätterna), det var påfyllt hela tiden på alla matstationer, rent och snyggt och barnen älskade sitt egna lilla ställe där dom kunde ta mat själv. Jo det var ett otroligt utbud både av mat och dryck!

Detta gillade barnen =) Dessertbordet! Jag och Meekatt tittade inte ens åt det…Eller så är jag skitgrym på att ljuga!

Miras favorit var mjukglassmaskinen!

Elton åt så det sprutade pommes ur öronen =)

Vi gick ju inte av båten i Finland av en konstig anledning (Jaaaa jag vet jag hade inte kommit på igen) så vi spenderade dagen på spa:t och leklandet. Och vi frossade på varsin UNDERBAR räksmörgås i caféet på båten.

Barnen fick kanelbullar och glass till lunch. Är det semester så är det!

På kvällen åt vi en fantastisk a´la Carte middag på Travolata! Snacka om smakexplosion!! Det var ganska skönt att slippa bufféstressen och få fin service. Vi startade med en god fördrink och satt nog med menyn i en halvtimme innan vi kunde bestämma oss.

Och en FANTASTISK oxfilé till huvudrätt. Barnen hade en väldigt bra buffé att ta favoriterna ifrån. Mira valde Smarties, Elton pommes och Alice maränger. Bra val av mat! Mindre  bra för trötta mammor med sockerkickade ungar

Frukosbuffén var också otroligt fin och bra! Det är dock MYCKET folk på morgonen och vi var inte så bra på att komma till skott så det var att leta sittplatser, men snyggt, rent och hela tiden påfyllt!

I samarbete med Tallink Silja

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00