Girls night out

Ja, nu ska du få veta vad vi mer överraskade Marica med under lördagen. Egoistiskt nog så såg vi ju till att det var grejer vi ALLA ville göra såklart ;). Man är väl inte dum heller…

Det blev först och främst en cocktailmaking med Malmös bästa bartender på hotellet!

Vet du skillnaden mellan en cocktail och en drink? Jag hade inte en endaste aning, för min del (förlåt bartender Jeremy!!) är det sak samma, båda ska ner i magen och innehålla alkohol.

Cocktail är en helt egen kultur med en långtgående historia från tider då man smög med alkoholen och fick blanda det så rent som möjligt. Den stora skillnaden är att en cocktail innehåller tre ingredienser: bitter, socker och alkohol men en drink har fler ingredienser och toppas ofta med någon juice.

Sötnosar Marica och Åse

Du kan som företag, en möhippa eller bara ett gäng vänner eller vad som faktiskt boka in dig på din egna ”Cocktailmaking” på hotellet =)

Rebecca och härliga Emilia som jobbar på Renaissance

Efter cocktailskolan satt vi och pratade med Emelie från Renaissance om hotellet som är en del av den stora kedjan Mariott. Hotellet lägger stort fokus på att vara ett livsstilshotell med personlig service och det märks! Att huset är kulturmärkt är det ingen tvekan över, och det gamla möts i en fantastisk modern inredning med Tillberg Design som avsändare och specialbeställda möbler från Stay. Benjamin från Kommunicera informerade om hur dom jobbar som Skånes bästa PR byrå och vad deras planer inför framtiden är.

Efter vår sittning som var så himla full av skratt gick vi till Johan P. Restaurangen jag LÄNGTAT efter att få besöka efter alla fantastiska omdömen och hurrarop. Och jag blev inte ett dugg besviken! Inte ett litet uns ens. Det var perfekt för en som inte äter gluten, en veggo, en som inte äter alls och en som äts vad det bjuds på =).

Vi serverades en FANTASTISK Skaldjursplatå med såser, bröd och noga utvalt vin av Rebecca och Åse. Hungern skrek i magen så vi moffade även i oss pommes och HUMMERbea! Mmmmmm. Till efterrätt blev det smak av de finaste pralinerna och kaffe. TUSEN tack för den goda servicen!

Mmmmmmmmm love it!

Så himla snygg inredning, avslappnat och mysigt! Rebecca blev alldeles tokig i deras golv =) Personalen var fantastisk! Jag ska helt klart göra ett återbesök tillsammans med mannen!

Och sen då….. Jo då kom ”the big thing”, den rosa limousinen från Event! Marica bara skrek rakt ut och hoppade och skuttade som att hon hade vunnit en miljon på lotto. Och jag tror att det faktiskt kändes så för henne <3 Men ÄRLIGT, hur läcker är den inte? Och Stefan som är chaufför är så himla trevlig (trots våra illtjut och falsksång). På vägen mot Slagthuset hämtade vi upp Cornelia och hennes tre kompisar. Tror du att dom kände sig som drottningar när dom anlände till Slagtis ;). Fast det gör nog alla som åker i ett sådant rosa vrålåk med Stefan som chaufför!

Såklart köpte vi bubbel till åkturen. Ingen Limo utan bubbel!

Ja, och var slutade kvällen då efter ett kort besök på Slagthuset? Jo på Max, vi tanter var trötta och behövde ligga i våra pyjamasar och prata om livet. Det är så tjejer/tanter gör!

Mer om paket och smaskig frukost i ett annat inlägg.

  1. Carina skriver:

    Åh den limon är så fin. Min man känner Stefan. Han bokade en vit när vi skulle till Kastrup. Så lyxig man känner sig när den stannar utanför porten på Kastrup och hela familjen taikon kommer ut. Hi hi hi

    1. Fnulan skriver:

      Jaaaaa så himla fin!!! Stefan är så trevlig också ju!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..