Klockrent Gabriel

image

Ja, vi ser ut som byfånar mannen och jag eller hur! Båda små-skelar och försöker se så där proffsigt sportliga ut. Att jag inte förstod att det inte skulle gå. Nej, det där med kort på mig på gymmet kan du fetglömma.

Igår morse såg jag ett A4 papper på köksbordet där det stod:
TRÄNINGSSCHEMA MALIN….
Jaha, då var det slut på semestern, no mercy, och mannen kommer inte att låta mig komma undan. Han har rätt i en sak, nu har vi investerat pengar på min kropp, då ska jag väl för farao underhålla den med!

Vi var ute på en PW igår och införskaffade ett träningskort till mig i byn. När vi gick hem så sprang jag den sista biten (typ 50 meter eller nått..). När jag kommer inflåsande genom dörren och med ett anfall som påminde om ett döende astmaanfall står Gabriel där och stirrar.

– Vad har du gjort?
– Jag har sprungit (dock sa jag inte att det var 50 meter)
– Jaha? SPRUNGIT? DU?
– Jaaaa, sa jag skitmalligt
– Jaha, Och VARFÖR det? 

Haha ja det undrar jag med… Varför det….??

 1. Ha, ha…jag Älskar dig <3 och dina brutalt ärliga kommentarer!
  Fortsätt med det!
  Det får oss alla att smila lite extra varje gång vi tittar in på bloggen.
  Glad Påsk

  1. Fnulan skriver:

   Åh Tack Maria!!! <3 Glad påsk på dig fina! Kram

 2. skriver:

  Du verkar ha många tjejkompisar ta några av dom med på gymträning.Om jag hade haft tjejkompisar hade jag tränat dagligen.men jag känner tyvärr inte en endaste människa

  1. Fnulan skriver:

   Fina du, om du går till träningslokalen, tror du inte att du kan lära känna någon då? Stor Kram

 3. Anneli skriver:

  Min man konstaterade att han ALDRIG!!! sett sin fru springa då någon frågade hur ofta/mycket jag tränar…

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha underbart!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..