Är det för mycket begärt?

Just nu skriker min kropp efter en sak. Det är bara en enda liten sak som jag skulle vilja få i mitt lilla påskägg. Jag har inte stora krav eller så, och jag begär inte för mycket men nu är det verkligen så att jag VERKLIGEN behöver den här saken. Jag tror att jag dör annars om jag ska vara ärlig. I alla fall inombords.

Jag kreverar om jag inte får sol och värme! Typ en-två-tre veckor utomlands, NU TACK! Det är väl inte för mycket begärt? Jag längtar utomlands så mycket så det gör ont inom mig! Bläääää på er som är iväg eller ska 🙂

Om du kan ana hur mycket paket vi skämde bort fina Marica med i lördags. Hela rummet var fullt med gåvor. Jag ska visa dig lite efterhand.

Fina Annelie på Inreda.com gav oss en hel väska fullproppad med underbara gåvor från hennes webbshop! För en månad sedan köpte jag en fantastisk bänk i bambu från henne. Jag ska visa dig den när den kommit ut i trädgården. LOVE IT.

Kolla in dessa underbara handdukar från Odd Molly som vi alla fick!! Tack Annelie!! Kolla in hennes webbshop som är full av inredning och heminredning www.inreda.com

  1. Nina skriver:

    Åh, jag vill också åka till värmen! Sist jag var iväg var för typ 15 år sedan innan grabben kom till världen. Så ja tack, en solsemester vore bajs 🙂 Claes, om du se ett här…. 30 maj glöm ALDRIG det datumet då Babuschca blir 45

    1. Fnulan skriver:

      Jaaaaaaaaaaaa ska vi åka ihop??? I morgon typ? Så himla dyrt bara!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..