Bästa tipset för att överleva en konstrunda

Åh jag kom precis på att det bara är fredag. Fattar du F R E D A G! Gud så skönt när jag vaknade och fick för mig att det var lördag. Och dagen har jag spenderat med bästa väninnan Marica men även träffat en underbar gammal” goding. Men vännen, nu ska du få mitt bästa tips för att överleva en konstrunda i Skåne.

Lämna kidsen hemma.. speciellt en konsthatande 6-åring som tror att hon ska till Toys R us… Det är ingen hit alls. Mira förstod inte att vi skulle köa för att se på några tavlor på väggen. Hur kul är det? Jaja, vi överlevde med löften om att få köpa en sketansdyr tidning och att få äta lördagsgodis en fredag.

Vi började med en fantastisk lunch på Ystad Saltsjöbad. Det är ett måste på Konstrundan!!

Två glada kompisar som fick ses igen!

Som alltid, fräsch mat, något för alla, förstklassig service och en upplevelse för alla sinnen! Jag ÄLSKAR att sitta i deras restaurang och blicka ut mot havet! Som bomull för en stressad själ!!

Mira var inte så förtjust i sillen och äggen men personalen fixade snabbt fram en portion med spagetti bolognese. Det slank ner i ett naffs!

För att inte prata om chokladkakorna som var helt sjukt goda!!! Jag var rädd att Stella och Mira skulle sluka alla….

Alltid en fröjd för ögat att komma till ”Saltan”, jag har skrivit flera gånger om det och det hittar du HÄR

Vägg i vägg med restaurangen hittar man Gynning x 2, mor, dotter och vacker konst. Jo, Carolina Gynning har lyckats igen. Det var en lång kö för att komma in på hennes utställning och som vanligt så levererad hon BIG TIME. Tavlorna var lite annorlunda mot förra året och det var roligt att se en ny ”Gynning-konst”.

Kolla, ljuvligt!! De vanliga starka färgerna, röda läpparna men en ny konst. Bravo Carolina!

Vad tycker du?

Dessa ÄLSKADE JAG! Och om man ser på alla orangea prickar är det fler än jag som föll för den nya svart och vita Gynning! 

Sen drog jag och Marica och vildingarna vidare mot kyrka, Niiinis, fika och annan konst, men det kommer i morgon! Jag kan dock avslöja att hälften av våra planer fick skippas på grund av ett visst barn… GRRRRR

LOADING..