Ja jag lovar att sluta tjata….

Marica, Niiinis, jag och sura Mira =) Nina har bloggat hos oss på femme innan.

Sista stoppet på vår turné förutom en fika (där vi typ lämnade kvar nästan alla kakor) var på Industrigatan 1B och Niiinis första konstutställning. Så himla modigt att våga! Så driftig hon är och vad kul att uppfylla sina drömmar! Jag beundrar personer som tar steget rakt ut och hoppas på att landa rätt. Grattis rara Nina till att du gjort det och jag lovar att du kommer att landa fint.

Detta är min favorit bland Ninas tavlor. Så himla fint med de dova färgerna och de färgglada fjärilarna. Jag älskar också att kroppen ser ut som ett ansikte

Denna är också skitläcker. Är det jag och Marica tro?

Även ”Miss Living” Sofia fanns på plats på Industrigatan för att visa upp sina tavlor.

Och detta är  ett av hennes alster! Denna är min favorit av alla hennes <3

LOADING..